Hírek, újdonságok

KolbászFeszt – Helyben töltött grill kolbász kurzus

Helyszín: Visegrád, Mátyás Király Múzeum emeleti terasz, Visegrád Fő utca 23.
2016.01.27
2016.01.27
Jelentkezni a grillfozoiskola.schef.hu/jelentkezes oldalon lehetséges, február 13 és április 3-a közötti szombatra vagy vasárnapra lehet.

A grill kurzus ára: 11 411.- HUF/fő/alkalom

Tartalma: a fent felsorolt 411 gramm összsúlyú, 3 óriás kolbász elkészítése és elfogyasztása (a leírt körítéssel), valamint italfogyasztás az Akadémia bárjában.

Kezdés: 11:00

411 Gramm! Ha megeszed mind a vendégünk vagy egy extra Bernard prémium cseh sörre! Stiller Tamás séf szerint komoly felkészültséget igényel mind 3 kolbász elfogyasztása.

Szezonnyitó Valentin napi ajándék ötletünk! Nemcsak Valentin napra, hiszen erre a kurzusra egészen Húsvétig lesz alkalmad eljönni pároddal, vagy barátaiddal.

411
No de mi is itt a lényeg? A kurzusunk Bálint naptól Húsvétig tart, minden hétvégén! Ebből – akár – egy alkalommal szerencséd lesz a Visegrádi Schef Grill Akadémia receptúrája és tanítása alapján, marhahús és afrikai harcsa kolbászt tölteni. Azután forró füsttel megsütni, majd grillen megpirítani és elfogyasztani. HA bírod mind a 411 grammot körítéssel együtt! Íme a résztvevők listája:

A Svéd:

A svéd húsgolyók ihlették meg séfünket, aki azt hamar bélbe is töltötte. Íze markáns, A Svéd kolbász súlya szolid 140 gramm!

1. fogás:

Az Andouille:

Az egyik legkülönlegesebb kolbász. Nem darálva, hanem apróra vágott marhahúsból készül, egyedi fűszerezéssel. Íze paprikás, az Andouille kolbász súlya karcsú 138 gramm.

2. fogás:

A Kistesó:

Csak lazítás képpen akár harcsából is készíthetnénk kolbászt! Kevés vajjal, az akadémia saját fűszerkeverékével gyúrva, töltve, füstölve, sütve. Íze keleties, a Kistesó kolbász súlya a hálóban mérve: 133 gramm.

3. fogás:

Ehhez adunk pár krigli jó hideg cseh Bernard sört. De lesz forralt bor is a bárban és ami csak folyik!

Ne feledd, ha megeszel mindent a vendégünk vagy egy sörre!

http://grillfozoiskola.schef.hu/kolbaszfeszt/
Programajánló