Civil szervezetek
2015.09.16
A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány 1994-ben jött létre magánszemélyek kezdeményezésére. Közhasznú szervezetünk nemes célok megvalósításáért, a terület természeti környezetének védelme, növény és állatvilágának, valamint természeti értékeinek megóvása, a civilizációs károk enyhítése, a terület sokoldalú fejlesztése érdekében jött létre.
2015.09.16
Művésztalálkozóink várva-várt különleges ünnepi alkalmak, ahol egymással és alkotásainkkal ismerkedve kellemes légkörben gyarapodhatunk ötletekben és egymás szolgáltatásaival és termékeivel, és kapcsolódási pontokat találva akár közös programokat, fellépéseket, termékeket, szolgáltatásokat és művészeti alkotásokat is létrehozhatunk.

2015.09.16
Kedves Leendő Tagtársam!

A PiTE az MME Pilisi Csoportja mellett jött létre (2003) azzal a céllal, hogy plusz forrásokat teremtsen az aktuális természetvédelmi feladatok ellátására. Egyesületünk a Pilis, a Visegrádi-hegység, a Szentendrei-sziget és a Táti-szigetek természetvédelmi problémáinak megoldásán fáradozik, amelyben kiemelt szerepet játszik a madárvédelem. Figyelemmel kísérjük a fokozottan védett madárfajok életét, élőhelyeik változásait és védelmük érdekében folyamatos kapcsolatot tartunk az illetékes természetvédelmi hatósággal.

Programajánló